Egy házibulin rövidítették meg a G'n'R énekesét

Botrány: tolvajok nyúlták le Axl Rose ékszereit

Több értékes nyakláncától is megfosztották kedd éjjel Axl Rose-t, aki egy koncert utáni magánbuliban már nem viselte magán az ékszereket.

2012.06.06 16:29ma.hu

Kifosztották kedd este, a Párizsban adott koncertje után a Guns n' Roses együttes énekesét, Axl Rose-t, amikor egy privát összejövetelen már nem viselte magán a nagy értékű nyakláncokat. A három arany és gyémánt nyaklánc értéke összesen kétszázezer dollárra tehető, a rockbanda frontembere pedig meglehetősen dühösen fedezte fel ékszerei hűlt helyét.

A párizsi rendőrség vizsgálatot indított, hogy kiderítsék, hogyan kelhetett lába a láncoknak, Axlnek azonban nem sok ideje maradt búslakodni vagy mérgelődni, mert az Európát és Izlandot is érintő koncertturné a fiaskótól függetlenül folytatódik: az együttes pénteken már Németországban lép fel. Később azonban újabb franciaországi fellépés várja őket, remélhetőleg addigra már valami kézzelfogható eredménnyel várja vissza a rendőrség a sztárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.