Nem egyesül újra a Guns 'n' Roses

Axl Rose nem kér a beiktatásból és a hírnévből

Nem lesz Guns N' Roses újraegyesülés a hét végén: bár az együttest beválasztották a Rock and Roll Dicsőségcsarnokának (Rock and Roll Hall of Fame) legendái közé, Axl Rose úgy döntött, hogy visszautasítja a beiktatását, és nem vesz részt a szombati ceremónián.

2012.04.12 16:29MTI

A zenész szerdai nyílt levelében közölte, hogy nem kíván részt venni a clevelandi ceremónián, és egyúttal "tisztelettel visszautasítja", hogy a Guns N' Roses tagjaként vegyék fel a rockhírességek közé.

"Senkit nem akarok megsérteni, de a ceremónia nem tűnik olyan eseménynek, amelyen a személyemet örömmel vagy legalábbis tisztelettel fogadnák" - érvelt Axl Rose.

A Guns'n'Roses 2011-ben Brazíliában koncertezett (Fotó: MTI)


Axl Rose és Saul Hudson, a Slash néven ismert gitáros még az 1990-es évek elején - a banda virágkorában - rúgta össze a port. Sokan azonban abban reménykedtek, hogy a két legenda kibékül a szombati beiktatási ceremónián.

A Los Angeles-i együttes felbomlása óta Rose változó összetételű csapatokkal Guns N' Roses néven folytatta a pályafutását, megosztva ezzel a rajongók táborát. Mint levelében hangsúlyozta, nem áll szándékában újraegyesülni a korábbi bandatagokkal, és azt sem akarja, hogy a "távollétében" kerüljön sor a beiktatására.

A Rock and Roll Hall of Fame illetékesei egyelőre nem reagáltak az üggyel kapcsolatos megkeresésekre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.