Mark Zuckerberg Olaszországba vitte friss nejét

Nászút Rómában: vérbeli romantikus a Facebook alapítója

Kissé bizarr módon tudta meg a világ, hogy Mark Zuckerberg a nemrégiben megtartott esküvője után Rómába vitte újdonsült feleségét: turisták leplezték le a Facebook-gurut - de a Twitteren!

2012.05.29 08:29ma.hu

Három napot töltött Rómában Mark Zuckerberg és újdonsült neje, Priscilla Chen, programjukról tudni lehet, hogy a Spanyol-lépcső közelében lévő egyik luxusszállodában - amely a Ferragamo divatház tulajdonában van - vettek ki egy lakosztályt, az olasz főváros nevezetességei közül pedig nemcsak a közvetlen mellettük lévő híres lépcsőt tekintették meg, hanem ellátogattak a Vatikánba és megnézték a Colosseumot is.

Fotó: MTI

Éttermi számlák tanúsága szerint a Pierluigi étterembe tértek be egy halvacsorára, a Nonna Betta étteremben pedig, amely az egykori római gettó területén található, kemencében sütött articsóka, rántott cukkinivirág és articsókával töltött ravioli volt a menü. Utóbbinak még az árát is pontosan tudni lehet: 32 euróba kerültek az elfogyasztott finomságok, erről egy az internetre is feltöltött éttermi számla a bizonyíték

Fotó tanúsítja azt is, amint a pár a Sixtusi-kápolnában egy pap idegenvezetése alatt épp Michelangelo freskóját csodálják farmerban és pólóban. A sors fricskája azonban, hogy a Facebook alapítójáról szóló leleplező felfedezést a lelkes olasz lakosok és az épp ott tartózkodó külföldi turisták a nagy rivális közösségi oldalon, a Twitteren osztották meg elsőként a nagyérdeművel: "A Colosseumban vagyok és itt áll mellettem Zuckerberg" - írta ki egy lengyel turista.

További különlegesség, hogy a világ egyik leghíresebb informatikai szakemberét ezúttal tényleg nem a kíváncsi paparazzik népes serege leplezte le: nászútjának időpontját és helyszínét előlük sikerült eltitkolni, egyszerű hétköznapi emberek fedezték fel az utcákon sétálgató ifjú párt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.