Az egészségért kampányolnak a hírességek

Képek - Rekordot döntöttek a legfittebb sztárok

Az idei Fitbalance Aréna rekordot döntött, hiszen több mint 4000 látogató és 110 kiállító vett részt a rendezvényen. Sztárokban sem volt hiány: tévés személyiségek, előadóművészek és ismert sportolók színesítették az eseményt.

Igazán fittek a hazai sztárok! képgaléria

2012.05.15 10:39ma.hu

Már kora reggeltől tömött sorokban gyülekeztek a sportszeretők, hogy bejussanak Magyarország vezető fitness-, wellness-, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség- és mozgásfesztiváljára.

A nap folyamán több mint 4000 látogató érkezett a rendezvényre. A sportprogramokon túl fontos része a FitBalance-nak, hogy olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, így ezúttal is valódi gyakorlati tanácsokkal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal várták az érdeklődőket.

Fotó: SunHill Media (A galériához KATT a képre!)

Sztárokban sem volt hiány. A rendezvényre eljött Barabás Éva, Fodor Zsóka, Vastag Csaba, Nagy Adri, Nagy Kristóf Bozont, Bálint Antónia, Szunai Linda, Mádai Vivien, Szabó Zsófi, Janicsák Veca, Erdőhegyi Brigitta és Fehér Balázs is. A hazai fitness világ legismertebb képviselői sem maradhattak ki: jelen volt Katus Attila, Czanik Balázs, Miló Viki, valamint Rubint Réka és Schobert Norbi, akik gyerekeikkel együtt érkeztek. Az esemény háziasszonya Iszak Eszter volt.

A "Sztárok az egészségért" program nagykövetei, most sem kímélték magukat és különböző edzésformákat próbáltak ki. A legsportosabb hazai sztár díját biztosan Barabás Éva és Bálint Antónia vihetnék el, hiszen szinte az összes helyszínen lévő sporteszközt kipróbálták.

Szabó Zsófi egy igazán nehéz, nagy erőt igénylő eszközön mutatta be erejét. A színésznő az elmúlt hónapokban mindennap használta ezt a különleges szerkezetet.

Vastag Csaba az edzések helyett inkább a kulináris örömöknek hódolt, de nagyon figyelt arra, hogy csak egészséges ételeket egyen. Mádai Vivien, Szunai Linda és Iszak Eszter a prevenciós programokat részesítették előnyben, Fodor Zsóka pedig eközben az Ízvarázsló cukormentes süteményeivel kínálta a többi hírességet, akik örömmel fogyasztották a finomságokat.

Az idei FitBalance Aréna az összes eddigi látogatószámot felülmúlta. Mindenki elégedetten és boldogan távozott, így a szervezők hamarosan nekilátnak előkészíteni az őszi FitBalance Millenáris rendezvényt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.