Együtt izzadnak a celebek

Képek - Támadás indul a zsírsejtek ellen: "Ez zsír!"

Újra megrendezésre kerül május 13-án a Fitbalance Aréna, Magyarország egyik vezető fitnesz-, wellness-, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség- és mozgásfesztiválja. Ahogy minden évben, idén is hírességekkel együtt hívják fel a figyelmet az egészséges életmódra.

Szabadulnak a zsírtól a sztárok képgaléria

2012.05.02 16:29ma.hu

A rendezvényt megelőző interaktív sajtótájékoztatóra a Sztárok az egészségért program jónéhány nagykövete is ellátogatott. A hírességek lelkesen próbálgatták a vadonatúj sporteszközöket. Az egészségsarokban mindenki leellenőrizhette egészségi állapotát, majd a jó leleteket megünnepelték cukor- és szénhidrátmentes süteményekkel.

A hírességek is felhívták a figyelmet az esemény egyik fő vonulatára, az egészségmegőrzésre. A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanácsokkal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket.

Fotó: SunHill Media (A galériához KATT a képre!)


A Rippel fivérek minden évben egy nagy dobással rukkolnak elő, de az idei lekőröz minden eddigit. A Fitbalance után este a Rippel Fiúk egy igazán monumentális látványszínházi előadással készülnek, IO Show - a Csodák Birodalma néven. A testvérpár már gőzerővel gyakorol az esti premierjükre.

Mind a sztárok, mind az edzők sok szeretettel várnak mindenkit 2012. május 13-án vasárnap a Fitbalance Aréna egynapos egészség- és fitneszfesztiválra, ahol több száz program várja az odalátogatókat! Bővebb információk a rendezvény honlapján olvashatók.

A Sztárok az egészségért program idei nagykövetei

Rippel Feri és Viktor, Barabás Évi, Fodor Zsóka, Bálint Antónia, Schobert Norbi, Rubint Réka, Nagy Adri, Szunai Linda, Mádai Vivien, Iszak Eszter, DJ Dominique, Berki Krisztián, Katus Attila, Czanik Balázs és Miló Viki. Az esemény egyik kiemelt támogatója a Life.hu Ez Zsír kampánya, így természetes volt, hogy Janicsák Veca is "Sztárok az egészségért" nagykövet lett. A rendezvény háziasszonya a világbajnok fitneszversenyző, Szabó Melinda.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.