Összecsapott a TV2 és az RTL Klub csapata

Képek - Izzadtan csapkodtak a sztárok

Hazánk sportkedvelő sztárjai kaptak meghívást a II. Squash Griff Média Kupára, hogy összemérjék erejüket. A rangadón a TV2 és az RTL Klub ismert arcai csaptak össze.

2012.02.21 13:29Sunhill Media

Egy igazán jóhangulatú sporteseményen vettek részt hazai hírességek. A II. Squash Griff Média Kupán olyan sztárok is játszottak, akiknek most volt először ütő a kezükben. DJ Dominique, Brasch Bence, Iszak Eszter és Béres Anett most squasholtak első ízben, de a játék rögtön magával ragadta őket.

Hajdú Péter, Sarka Kata, Rippel Feri, Baranyi Péter, Szunai Linda és édesanyja, Czinder Gabi rendszeresen járnak fallabdázni, így nekik ez a verseny igazi presztízsharc volt. Mádai Vivien és Kárász Robi játékát viszont sérülések nehezítették: Vivient ínhüvelygyulladása, Robit pedig egy korábbi gerincsérv hátráltatta a rangadón.

Papp Gergő és Berki Krisztián évekkel ezelőtt rendszeresen űzte ezt a sportot, de már hosszú ideje nem gyakorolták. Brasch Bence a versenyre fellépő ruhájában, öltönyben érkezett, de a versenyláz elkapta őt is, így átöltözött és részt vett a rangadón. Az első meccse után rájött, hogy nagyon tetszik neki a squash, így a verseny végén még ott maradt egy kicsit játszani a Griff Squash Klub edzőjével.

Fotó: SunHill Media (A galériához KATT a képre!)


A körversenyben a férfiak és a nők külön küzdöttek, de a szerelmespárok leginkább egymásnak szurkoltak. Míg Hajdú Péter játszott, Kata el sem mozdult a pálya mellől és fordítva is így volt. Peti hangos bekiabálásokkal bíztatta gyönyörű feleségét.

Patkó Csenge műtétje miatt nem vehetett részt a versenyben, de friss házasként teljes erővel drukkolt férjének, Petinek. A döntőt hihetetlenül kemény meccsek után Papp Gergő és Hajdú Péter, valamint Sarka Kata és Szunai Linda édesanyja, Cznider Gabi játszották.

A két fiú végkimerülésig küzdött egymással, majd kevés pontkülönbséggel Hajdú Péter nyert. A lányoknál - a szakmai zsűri véleménye alapján- profikhoz illő meccsen végül Gabi nyert.

Az eredményhirdetés nagyon jó hangulatban telt, mindenki örült a másik sikerének. Hajdú Péter felajánlotta fődíjként kapott fallabda ütőjét a második helyezett Papp Gergőnek, aki ezt nagy örömmel el is fogadta. A lányok versenyében is volt egy meglepetés, a versenyigazgató a legjobb celebjátékosnak is átadott egy nagyértékű squash ütőt és egy kupát. Ezt a meglepetés ajándékot pedig Sarka Kata kapta, aki a szakmai zsűri megítélése szerint a legjobb celebjátékos volt a mezőnyben.

Az eredményhirdetés után a játékosok finom sütikkel és energiaitalokkal pótolták a játék során elégetett kalóriákat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.