Tartsuk meg bőrünk természetes barnaságát

Természetes testápolás az egészséges bőrért

Pár napja már ízelítőt kaphattunk a forró nyárból. Ahogy tapasztaljuk, az igazi nyárra egyelőre még várni kell, de addig is nem árt rá kellően felkészülni, hiszen tudjuk, csak az egészséges bőr mutat jól barnán.

2012.05.13 16:58beauty.hu

Télen gyakran tapasztaljuk, hogy a fényhiány miatt megszürkül bőrünk, elveszti üde, természetes színét. Tavasszal bár több a fény, bőrünk megújulásáról nekünk kell gondoskodnunk. Az elhalt hámrétegek eltávolításával és a vitaminokban gazdag olajok és testápolók használatával újra visszanyerhetjük egészséges bőrünket.

A napimádóknak azért is fontosak az előkészítő lépések, mert a nap csak az ép bőrön hagy nyomot, és minél egészségesebb, annál tovább tart a barnaság. A következőkben kifejezetten a regeneráló hadművelethez ajánlunk termékeket. Bővebbem a beauty.hu oldalán!

Fotó: Fashion Gone Rogue


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.