Bikaspermával tuningolta szexuális teljesítményét

Hoppá: súlyos kokainfüggő volt Hitler?

Meghökkentő orvosi titkokra derült fény néhány dokumentum alapján: tábornokai elbeszéléséből az már eddig is nyílt titok volt, hogy felfúvódástól szenvedett, de néhány árverésre került iratok ennél többre is fényt derítenek.

2012.05.07 18:29ma.hu

Személyes egészségügyi dokumentumaiból meglepő tényekre derült fény a hírhedt nácivezérről: az amerikai Connecticut államban hamarosan kalapács alá kerülő dokumentumok szerint nemcsak a tisztek elbeszéléséből eddig is ismert felfúvódással és szélgörcsökkel voltak gondjai, de súlyosan függött a kokaintól és injekcióként kapott bikaspermával igyekezett növelni szexuális teljesítményét.

A most előkerült orvosi iratok bizonyítéka szerint Adolf Hitler az orr- és torokproblémái megnyugtatására használt kokaint, a náci birodalom összeomlásának idején gyakran 28 különböző gyógyszert is használt egyidőben.

Az erről is beszámoló, ritka jelentőséggel bíró iratokért az aukciós cég várakozásai szerint a jövőbeni vevő akár 1250 dollárt is fizethet - adta hírül a Daily Mirror című lap online kiadása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.