Feldolgozások után most saját dalaival hódít

Nagyágyúkat körözött le a Fonogram-szavazáson Rony

Akár különdíjas is lehet a kevéssé közismert, ám tehetséges és népszerű énekesnő, Rony, aki a közösségi szavazáson már a hatodik helyig jutott. Pedig a 100-as mezőnyben igen szép ellenfelekkel kell küzdenie!

2012.05.07 10:29ma.hu

Jó ideje nem lehetett hallani új híreket Ronyról, ám a népszerű énekesnő nem vonult vissza teljesen, sőt: óriási dobásra készül, nyárra pedig több fellépésen is találkozhatnak vele rajongói. De addig is pörögnek körülötte az események, most például épp a Fonogram díj szavazása tartja izgalomban őt és közönségét. Az énekesnő számos feldolgozással lopta magát a hallgatók szívébe, vagy inkább fülébe, és saját dalokkal is bemutatkozott, most második nagylemezéhez készít egy vadonatúj klipet.


Ezzel egyidőben gőzerővel zajlik a Facebookon meghirdetett Ballantine's Fonogram különdíj szavazás, ahol Rony már olyan nagynevű sztárokat is lekörözött, mint Tolvai Renáta, Keresztes Ildikó, Zséda vagy Tóth Vera. A jelenlegi 6. helyre sem panaszkodhat, mert vetélytársai közül 3-an az X-Faktorból (Janicsák Veca, Wolf Kati és Muri Enikő), ketten pedig (Rúzsa Magdi és Tóth Gabi) a Megasztárból hódították meg a közönséget.

Nagyon sokat jelent nekem a közönség szeretete, amit minden percben érzek" – mondta Rony. „Már ez a 6. hely nagy örömmel tölt el, és a mezőnyt nézve nagyon büszke is vagyok, hogy 100 énekesnő közül rám szavaztak ilyen sokan, az én közönségem felülmúlhatatlan.

A Zala megyében élő énekesnő első lemezéből 12 ezer példány kelt el, az Engedj közelebb címet viselő második albumán pedig ismert dalokat dolgozott fel, de nem az eredeti változatot idézve, hanem vadonatúj hangszerelésben, tempós, szórakoztató és táncolható formába öltve keltette új életre azokat.

A szimpátiaszavazásnak pedig még nincs vége, a rajongók hathatós támogatásával akár a különdíjat is megkaphatja Rony az Év Énekesnője kategóriában, csak egy klikk kell hozzá!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.