Újabb kitöréssel vádolják a harcias színészt

Mel Gibson: "Tényleg kicsit indulatosabb vagyok"

Volt barátnője megverésének vádja alól sikerült tisztáznia magát - már ha a feljelentés visszavonása és a vádalku tisztázásnak nevezhető -, de most megint botrányba keveredett Mel Gibson.

2012.05.01 10:39ma.hu

Beismerte Mel Gibson, hogy "egy kissé elveszítette a türelmét", miközben arra várt, hogy a híres rendező, Joe Eszterhas hozzálásson a legújabb filmterv megvalósításához. A Makkabeusok című filmben természetesen Gibson is érintett, a káromkodásokkal sűrűn megtűzdelt kifakadást pedig még decemberben az váltotta ki, hogy a forgatókönyv már 14-15 hónappal korábban elkészült, Eszterhas pedig láthatóan nem túlzottan igyekezett a munkálatokkal.

Persze az azóta eltelt hónapok alatt kissé lecsillapodott a színész és a korábbi fenyegetőzéseivel ellentétben már nem akarja beperelni Eszterhast, ugyanakkor a legutóbbi Jay Leno Show-ban egy ház építéséhez hasonlította a helyzetet. "Ez az egész olyan, mint amikor építesz egy házat és felbérelsz egy fickót, hogy csináljon rá tetőt. Ő odamegy, de csak beszéltek a tetőről, miközben te tovább ázol. Téged ez nem bosszantana fel?" - magyarázta. "Aztán végre elkészítette, de annyira rossz lett, hogy a Warner Bros. elutasította" - tette hozzá.

Azt sem titkolta, hogy az utóbbi néhány évben kissé furcsán érzi magát: "mintha egy rossz, B-kategóriás filmben élnék" - fogalmazott.

A nyolcgyermekes apa elmondta, a legnehezebb időkben épp a gyermekei jelentették neki a támaszt, köztük a legkisebb, a két és fél éves Lucia. A kislány édesanyjával meglehetősen viharos körülmények között ért véget a kapcsolatuk, bár már el is jegyezte az orosz származású Oksana Grigorievát, de végül a köztük lévő rendszeres nézeteltérések a bíróságig jutottak, a kislány láthatásáért is meg kellett küzdenie.

A bántalmazási pernek végül egy beismerő vallomás tett pontot a végére, bár Gibson mindvégig hangoztatta: csak azért döntött így, mert nem akarta már sokáig elhúzni a hosszúra nyúlt pereskedést és így hamarabb lezárulhatott az ügy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.