Halálos kimenetelű akció a Hacktionben

Képek - Lelőtték a magyar sorozatsztárt

Kegyetlen akcióban veszti életét a Hacktion sorozat népszerű sztárja. A hackerek utolsó akciója rosszul sül el: Czapkó Antal az újonc Tóth Eszterrel együtt túszul esik egy tűzharc során, és hiába érkezik a segítség, a bevetést csak egyikük éli túl.

Hujber Feri kollégáját gyászolja képgaléria

2012.04.27 08:29RedLemon

A Hacktion virtuális háborúja már nem csupán a gépek előtt zajlik. Miután a titkos hacker csoport egy mindent átszövő összeesküvés után kezdett nyomozni, nemcsak a cég, hanem saját jövőjük miatt is aggódniuk kell. Hujber Ferenc csapata ugyan leleplezte az informátoraikat sorra levadászó titokzatos gyilkost, azonban tehetetlenek az elkövetővel szemben, aki bosszúhadjáratot indított az Infrastruktúra Védelmi Osztag (IVO) ellen.

Amíg feletteseik az okokat keresik, Czapkó Antal, a sorozat forrófejű Alfája és a minden lében kanál matematikust alakító, Tóth Eszter a tettek mezejére lép. Elhamarkodott döntésük azonban veszélybe sodorja őket, és egyenesen a gyilkos csapdájába sétálnak.

A Hacktion kommandósát, az elszánt Alfát alakító Czapkó Antal számára nem ismeretlenek a rázós helyzetek, hiszen magánéletében többször előfordult, hogy kockázatos szituációkból kellett kimentenie magát.

Fotó: RedLemon/Bara Szilvia (A galériához KATT a képre!)


Néhány szórakozóhelyen nem egyszer megesett, hogy belém kötöttek, ami, ha rosszul kezelem a helyzetet, komolyra is fordulhatott volna. Sosem értettem, miért engem pécéznek ki, mégiscsak két méter magas, aktív sportember vagyok, de lehet, hogy épp azért, mert nehéz eltéveszteni” – árulta el nevetve Czapkó Antal.

De szerencsére kitűnőek a reflexeim, így mindig sikerült ügyesen kimásznom a bajból.” Vajon ezt az akciót sikerül épp bőrrel megúsznia az osztag fenegyerekének? Vagy a csapat érdekében feláldozza magát, esetleg Mayát? Karola üzenete: „A halottainkban önmagunkat siratjuk” egyértelmű, ám hogy hackereinknek most is sikerül-e kimászni a nehéz helyzetből, kiderül a Hacktion legújabb részéből.

Hacktion - Minden hétfőn 21.40-kor, új epizódokkal a Magyar Televízió műsorán

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.