Kóstolja meg ezt a fenséges szendvicskrémet!

Pikáns, sajtos Bajorország-idéző!

Egyenesen Bajorországig, és a híres Oktober Fest-ig repít minket ez a fenséges, pikáns, sajtos szendvicskrém.

2012.04.27 06:35laptopkonyha

A pikáns, sajtos szendvicskrém állandó vendége ennek a világhíres rendezvénynek, az Oktober Fest-nek. Igen, hiányzik még hozzá egy bajor perec.

Esetleg egy kiruccanás Münchenbe? Ha most éppen nem ér rá, akkor próbálja ki ezt a receptet: annyira autentikus, hogy tényleg a bajor fővárosban érzi majd magát!

Elkészítés


A hagymát és az ecetes uborkát nagyon apróra vágjuk. A camembert-t is feldaraboljuk, majd összekeverjük a vajjal, a fűszerekkel és a tojás sárgájával. A végén sózzuk. A metélőhagymát apróra vágva hozzákeverjük.

Tálalás

Fehér vagy barna kenyérre kenve egyaránt finom ez a bajor szendvicskrém. Sör és extra hagyma jól megy hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.