Részt vesznek egy bécsi jótékonysági koncerten

Melanie Griffith és Bill Clinton együtt küzd az AIDS ellen

Nemzetközi sztárénekesek mellett Melanie Griffith amerikai színésznő és más hírességek közreműködésével rendeznek azt idén gálaestet a 20. AIDS-ellenes jótékonysági bál, a Life Ball előestéjén Bécsben.

2012.04.22 12:39MTI

A május 18-i gálaesten színpadra lépnek világhírű operaénekesek -Patricia Petibon, Bernarda Fink, Michael Schade és Florian Boesch -, valamint a soul és a dzsessz világából Randy Crawford és a Grammy-díjas Al Jarreau - jelentette az APA osztrák hírügynökség. Az énekeseket a hírneves Bécsi Filharmonikusok kísérik. Melanie Griffith, valamint Sunnyi Melles magyar származású német színésznő és más fellépők szövegrészleteket olvasnak majd fel a gálaesten.

A koncerten ott lesz Bill Clinton volt amerikai elnök, aki magánalapítványa révén is támogatja az AIDS elleni küzdelmet.

Az est bevételét teljes egészében egy olyan segélyprogramra fordítják, amelynek célja, hogy minél kevesebb csecsemő fertőződjön meg a szerzett immunhiányos megbetegedéssel Zambiában és Ugandában.

A 20. Life Ballt a koncertet követő este rendezik meg. A látványos gálával és szabadtéri kosztümös parádéval egybekötött jótékonysági estélyre minden évben hírességeket és sztárokat is meghívnak, visszatérő vendég Bill Clinton is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.