Kollégája vágta át a friss nagypapát

Képek - Csőbe húzták Nádas Gyurit

Még sosem érezte magát ennyire átverve Nádas György, mint a napokban, amikor egy konferenciára kapott meghívást Ráckevére a Duna szállodájába, ahol fiatal média szakos hallgatóknak kellett volna előadást tartania a 30 éves kabaréban való tapasztalatairól.

Ráckevén tették lóvá Nádas Gyurit képgaléria

2012.03.26 13:29FényPont Média

Mivel tudtam, hogy a hely kiválóan alkalmas színvonalas konferenciák megtartására, a meghívóm is valódinak tűnt, sőt a téma is passzolt hozzám, ezért meg sem fordult a fejemben, hogy csúnyán átvernek" - meséli a humorista.

"Annak rendje és módja szerint megérkeztem a szállodába, ahol a - mint később megtudtam - beavatott személyzet szívélyesen mosolyogva vezetett a konferenciaterembe. Amikor benyitottam az ajtón, nagy meglepetésemre a sok fiatal helyett csak régi jó barátom, Farkasházy Tivadar ült izgatottan a széken” - nevet.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


"Teddy meg akart tréfálni, de nem volt jó közönség, mert humora abszolút nincs!" - élcelődik Nádas György. „Szóval nem voltam jó közönség? Nádas Gyuri sem a régi!" - veszi át a szót Teddy. "Az az igazság, hogy én összetévesztettem őt Markossal, mikor meghívtam, de most már mindegy!” - vágott vissza egy legyintés kíséretében a Heti Hetes sztárja.

Ha már ott voltak Ráckevén, akkor Farkasházy megmutatta a szerb templomot Gyurinak, együtt mártóztak meg a vízben, szaunáztak és még a nagypapa-szerepre is felkészítette őt Teddy, aki immár gyakorlott nagypapaként terelgette kis unokáit a medencékben.

Gyuri végig azon izgult, hogy ne akkor szülessen meg a kis Olivér, amikor ő éppen „konferenciázik”. A kis jövevény végül meghallgatta a papát és csak másnap érkezett, amikor Gyuri már ott izgulhatott a kórházban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.