Szégyentelenül malackodtak a mikroszkóposok

Nagy disznóságokat művelt kollégáival Nádas György +KÉPEK!

Vidékre vitte kollégáit a Mikroszkóp Színpad művészeti tanácsadója, ahol egy kiadós disznólkodás várt mindenkit. Mielőtt bárki rosszra gondolna: semmi erkölcstelent nem műveltek, és ezt képekkel is bizonyíthatjuk!

A hangulat volt az első, a disznó csak a második képgaléria

2011.11.24 13:29Media Meridian

Vidéki disznótoron malackodtak a mikroszkóposok! Pálinka, forraltbor, mindenféle földi jó, és természetesen egy hatalmas disznó várta az új Mikroszkóp Színpad művészeit és kollégáit Inárcson, hogy megmutassák, egy hamisítatlan disznótoron is feltalálják magukat.

A csapatépítés nem is jöhetett volna jobbkor, hiszen a mikroszkóposoknak volt mit ünnepelni, ráadásul a kemény munka közben igazán rájuk fért egy kis kikapcsolódás is.

Fotó: Media Meridian (A galériához KATT a képre!)


"Nagyon örültünk a Fehérgalamb meghívásának, hiszen a legtöbb időt a színház falain belül töltjük. Sokat dolgoztunk és dolgozunk, ezért jó volt együtt lazítani egy kicsit" - árulta el Nádas György, az új Mikroszkóp Színpad művészeti tanácsadója, aki a megbízott igazgatóval, Szabó Attilával tudják, a jó eredmények, a népszerűség és a siker nemcsak a társulatnak köszönhető, hanem azoknak a kollégáknak is, akik a háttérben serényen dolgoznak azért, hogy a színpadon minden rendben legyen, ezért természetesen ők sem hiányozhattak a buliból.

"Büszke vagyok a kollégáimra! Az előadásainkat imádja a közönség, ezért volt mire koccintanunk! Jól éreztük magunkat itt a panzióban, reggeltől estig ettünk, ittunk, jókat nevettünk, bowling- és billiárd-partit rendeztünk, és éjjel egykor még mint a gyerekek vártuk a palacsintát! Szerintem egy-két kilót fel is szedtünk!" - nevetett Nádas.

Verebes István távozása után a Mikroszkóp sorsa kilátástalannak tűnt, Nádasnak és Szabónak köszönhetően most népszerűbbek, mint valaha.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.