Miért zokogott a Megasztár zsűrije?

Falusi Mariann: "Nem Nóri miatt sírtam"

A könnyeivel küszködve mondta ki péntek este Falusi Mariann, hogy a két legkevesebb szavazatot kapott versenyző közül Szűcs Ádám folytathatja a Megasztárt - de most bevallotta, nem a kieső Réti Nóra miatt sírt.

A Megasztár6 első élő adásának pillanatai képgaléria

2012.03.20 12:42ma.hu / TV2

Minden búcsú nehéz és Falusi Mariann utál búcsúzkodni - derült ki a Megasztár pénteki döntőjéből. Akkor azonban a nagyközönség úgy hihette, a versenyből elsőként kieső Réti Nóra távozását könnyezi meg. A kedd reggeli Mokkában azonban egészen más derült ki, amire már az élő adásban is célzott.

Fotó: TV2 (A galériához KATT a képre!)

"Nem Nórit sajnáltam ebben az egészben, hanem tudjátok, mit? Azt az egységet, ami van... Annyira érdekes, ez egy olyan hihetetlen stáb, akik most bent vannak [a Megaházban - a szerk.], hogy az valami elképesztő. (...) És én azt sajnáltam, hogy ez az egység megbomlik" - fejtette ki a TV2 reggeli magazinműsorában a zsűritag.

Kiderült az is, hogy a döntés meghozatalakor figyelembe vette a két énekes lehetőségeit: Nórinak saját zenekara van és színházban is játszik, így neki a Megasztár nélkül is van merre továbbmennie, míg Szűcs Ádámnak a műsor adja az egyetlen további esélyt.

Azzal is tisztában volt Mariann, hogy Nóri bármennyire is tehetséges, a verseny végéig biztosan nem jutott volna el, így viszont jobbnak látta, ha minél előbb elérkezik számára ez a pillanat, amikor búcsúznia kell a többiektől és a show-tól.

Pénteken újabb forduló következik, a héten Mester Tamás segíti a versenyzők felkészülését és akkor rajta múlik a döntés, hogy a nézőktől két legkevesebb szavazatot kapott versenyző közül kit visz tovább a versenyben.

Még több hír Falusi Mariannról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.