Hétfő óta tizenketten élnek egy lakásban

Képek - Összeköltöztek a Megasztárok

Összeköltözött a Megasztár tizenkét döntőse. A fiatalok hétfőn délelőtt vették birtokba új otthonukat, ahol a következő hónapokban élnek majd együtt. Izgatottan várták a Megasztár döntősei, ki kivel osztja majd meg a szobáját a következő hónapokban.

Összeköltöztek a Megasztárok képgaléria

2012.03.14 12:29TV2

Az elmúlt hetek izgalmas előválogatói után hétfő délelőtt végre beköltözött a legjobb 12-nek kikiáltott versenyző a Megaházba, ahol kiderült, ki kivel osztja meg szobáját a verseny ideje alatt, pontosabban amíg a versenyzők egymás után ki nem esnek.

Szakos Andrea Nagy Adriennel került párba, Kullai Tímea Réti Nórával, Horváth István pedig Bihal Rolanddal. A legfiatalabb versenyző, Radics Gigi azonban - akit fiatal korára való tekintettel elkísért az édesapja is - egyedül birtokol egy szobát.

Fotó: TV2 (A galériához KATT a képre!)


Talán Attilának és Nagy Kristóf Bozontnak nem kell új szobatárssal megbarátkoznia, ők hetek óta egy albérletben laktak, így természetesen most is osztoznak új lakhelyükön. Burgess Benjáminnak pár óra alatt két lakótársat is meg kellett szoknia, először Szűcs Ádámot kapta, ám Ádámnak egy vírusos mandulagyulladás miatt egyedül kell laknia, így Farkas-Jenser Balázs költözött be Benjámin mellé.

A fiatal énekesek a beköltözés után azonnal megkezdték a felkészülést, hogy pénteken, a Megasztár első élő döntőjében mindannyian a legjobb teljesítményt nyújtsák, és lenyűgözzék tudásukkal a zsűrit, valamint a nézőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.