Egyszerre sérült meg a két legenda

Blamázs: együtt fekszik Schwarzi és Sly a kórházban

Egymás melletti ágyon fekszik a kórházban a '80-as évek két legendás hőse, Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone, állítólag egyszerre sérültek meg. Mások szerint viszont valószínűleg csak reklámfogásról van szó.

2012.02.09 15:29ma.hu

Úgy tűnik, még a szuperhősök fölött is eljár az idő, de minő véletlen, hogy egyszerre dől ki a sorból két akkora kaliberű legenda, mint Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger! Ráadásul ahhoz képest, hogy ifjúkorukban már-már ősellenségnek számítottak, most épp egymás mellett kell feküdniük a kórházban, ami már csak azért is különös, mert általában a sztárok magánszobát szoktak kapni, nem pedig valamiféle nyilvános kórtermet.

De az élet kegyetlen, így aztán amikor Kalifornia exkormányzója egy forgatás után úgy döntött, ideje egy kicsit rendbehozni a sajgó vállát, meglepetésére ki állt mögötte a kórházi recepciónál? Naná, hogy véletlenül épp az egykori Rambó.

Fotó: WhoSay


A döbbenete meg már csak azért is érthetetlen, mert kicsivel korábban még együtt dolgoztak A feláldozhatók című film második részén. Biztos kamerán kívül nem beszélnek egymással, és egyikük sem ajánlotta fel a másiknak, hogy beviszi a kórházba, ha már úgyis odatart.

Azt meg már végképp csak a rosszmájúak gondolhatják, hogy az egész jelenet megrendezett, afféle előreklámként dobták be a készülő alkotáshoz. Szemfüles olvasóink egyébként észrevehetik azt is, hogy Sly nyakából egy fecskendő lóg ki - gondosan lekupakozott tűvel a végén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.