Gustavo Dudamelnek Elmo segített

Fura videó - Pingvineknek vezényelt a világhírű karmester

A Szezám utca lakóinak vezényelt a világhírű karmester, Gustavo Dudamel, mellette pedig a szőrmók Elmo hadonászott a népszerű sorozat hétfő esti részében. A gyerekeknek az "óriás" szó jelentését mutatták be.

2012.02.07 09:29ma.hu / MTI

A Szezám utca lakóinak vezényelt a komolyzene rajongói által jól ismert és rendkívül népszerű venezuelai karmester, Gustavo Dudamel, a mesesorozat aktuális részét hétfő este sugározta az amerikai televízió. A 31 éves karnagy Elmónak segített dirigálni a hegedűs birkából, a dobos polipból és az operaénekes pingvinkórusból álló "zenekart", miközben a nézőknek az "óriás" szó jelentését igyekeztek demonstrálni.

Bár Dudamel első ízben járt a Szezám utcában, nem ez az első alkalom, hogy komolyzenei előadó vendégszerepel a sorozatban: korábban többek közt Placido Domingo is feltűnt már a szőrmókok között. A kis kitérő után természetesen Dudamel visszatért a Los Angeles-i Filharmonikusokhoz, ahol immár harmadik évadát tölti, mindenki nagy megelégedésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.