Ruby és kislánya jól vannak

Lánya született Berlusconi állítólagos szeretőjének

Egészséges kislánynak adott életet a Ruby néven elhíresült marokkói lány, aki az olasz kormányfővel történt állítólagos afférja miatt került a sajtó érdeklődésének középpontjába.

A Bécsi Operabál díszvendége Ruby, a prostituált volt képgaléria

2011.12.21 10:29MTI

Egy olaszországi, genovai kórházban adott életet kislányának a 19 éves Karima el-Mahroug, vagy ahogy jobban ismeri az egész világ: Ruby. A fiatal kismama a Berlusconi-féle szexbotrányban vált híressé, vele hozták hírbe az olasz kormányfőt, aki hiába próbálta tagadni az ellene felhozott vádakat, végül bele is bukott az esetbe.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Silvio Berlusconit azzal vádolják, hogy pénzt és ékszereket adott a lánynak, cserébe a szexuális szolgáltatásokért, majd amikor a rendőrség lopással gyanúsította meg a lányt, hatalmával visszaélve utasította a milánói rendőröket, hogy engedjék őt szabadon és ejtsék a vádakat. Az állítólagos szexuális affér idején ráadásul Ruby még kiskorú volt, ami további büntetési tételeket jelenthet a bukott politikus számára.

Az idén április 6-án kezdődött bírósági perben ezidáig mind Berlusconi, mind Ruby tagadta, hogy történt közöttük szexuális kontaktus, a botrány viszont jól jött a lánynak, azóta is előszeretettel hívják fényes társasági eseményekre. Tavasszal világméretű felzúdulás volt például abból, hogy a Bécsi Operabál egyik díszvendége épp az egyébként vállaltan testéből élő Ruby lett.

Terhességéről eddig csak keveset beszéltek, most párja, Luca Risso jelentette be a szülés tényét az egyik olasz tévécsatornának. A kislány a Sofia Aida Risso nevet kapta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.