Paris Jackson januárban kezdi a forgatást

Filmszínészként debütál a Popkirály lánya

Félig játékfilm, félig animációs mű lesz az az alkotás, amelyben szerepet kapott a 2009-ben elhunyt Michael Jackson 13 éves lánya, Paris. A lány valami maradandót szeretne a világra hagyni, ahogyan apja is tette.

2011.12.13 15:29ma.hu

Eddig rendszerint csak apja kapcsán hallhattuk a nevét, ám könnyen lehetséges, hogy hamarosan Paris Jackson több lesz, mint Michael Jackson lánya: a 13 éves tini januárban kezdi játszani első filmszerepét, amely a producer, Stephen Sobyski elmondása szerint csak az első darabja egy öt részes sorozatnak.

A film félig játékfilm, felerészben viszont animációs alkotás lesz, és a szeretet és a hit hatalmáról szól. Paris mesefigurák között alakítja majd Lundon O'Malley figuráját, utóbbiak olyan hírességek hangján szólalnak meg az eredeti amerikai változatban, mint Larry King és felesége, Shawn Southwick, Joey Fatone és Ted Lange.

A Dennis H. Christen könyvéből készülő történet alapja egy ősi tengeri varázslat, amelyben mindenki átváltozik: egy delfinből ember válik, egy kamaszfiúból szitakötő, a kedves medúzakirálynő pedig gonosz tündér lesz. Paris minden vágya, hogy színésznő lehessen és szeretné apja, a 2009-ben tragikusan elhunyt Michael Jackson életművét folytatni.

"Valami jót akar tenni a világban, és a mi produkciónk erre lehetőséget teremt a számára" - fogalmazott a producer, aki megígérte, hogy saját három gyermekéhez hasonlóan fogja védeni a kamaszlányt. "Azt akarom, hogy örömét lelje a filmezésben" - magyarázta. A film bevételeinek egy részéből egyébként különböző iskoláknak szánják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.