Peter André hisz az őrangyalában

Tényleg egy angyal vigyáz az énekesre?

Peter André meg van győződve róla, hogy egy őrangyalnak köszönheti kivételes szerencséjét, annak ellenére, hogy saját bevallása szerint nem különösebben vallásos.

2011.10.26 09:49ma.hu

Peter André határozottan biztos abban, hogy van egy őrangyala, aki segíti az útját, annak ellenére, hogy nem tartja magát vallásosnak. A spirituális eszmékben viszont nagyon hisz.

"Meg vagyok róla győződve, hogy valaki figyel rám és irányít. Spirituális embernek tartom magam, és hiszem, hogy minden okkal történik" - árulta el a sztár, aki bár elvált feleségétől, Katie Price-tól, két gyermek boldog apukája, a hat éves Juniornak és a négy éves Princess Tiaamiinak.

Fotó: Freedigitalphotos


"Olyan szülők mellett nőttem fel, akik elkötelezett Jehova Tanúi voltak, és sosem ünnepeltünk olyan dolgokat, mint a karácsony vagy a halloween, míg meg nem születtek a gyerekeim. Jelen pillanatban az életemnek nem része a vallás, noha tiszteletben tartom mindazt, amit a szüleimtől tanultam" - fogalmazott André.

Az őrangyaláról azt mondta: "Határozottan hiszek abban, hogy van ott valami, bár nem tudom, mi az. Lehet egy jó szellem, mondjuk egy angyal, de lehet, hogy rossz szellem, egy démon? Kaptam néhány kísérteties jelet már. Néhányszor úgy éreztem este, mintha valaki állna a lábamon és szorítaná a torkom, de nem tudtam kiáltani. Megbénultam. Nem tudom, hogy ez szellem volt-e, vagy alvás közbeni bénulás, de eléggé megrémített" - mesélte a híresség az OK magazinnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.