Alig várja, hogy leszedjék róla...

Képek - Peter André bőréről is eltünteti exfeleségét!

Peter André alig várja, hogy exfeleségét, Katie Price-t idéző tetoválása eltűnjön a bőre színéről - Amikor házasságkötésükkor rávarratta a modell nevét a gyűrűsujjára, még nem sejtette, hogy a frigy nem örökre szól...

Mikor még dúlt a szerelem Katie és Peter között.. képgaléria

2010.03.24 17:30Napi Ász Online

Az énekes nemrég első kezelésén vett részt egy brightoni klinikán annak érdekében, hogy eltávolítsák a tetoválást a bőréről.

Peter André a két közös gyermekkel

Katie Price-szal, azaz Jordannel kötött házassága alkalmából rávarratta a modell nevét a gyűrűsujjára, most azonban megkönnyebbülés lesz számára megszabadulni a bőrdísztől.

"Már régóta gondolkozom rajta, hogy el kéne tüntettetni azt a tetoválást - mondta - Most lézeres kezelésekre járok, az első részen már túl is vagyok."

Természetesen néhány még hátravan, de Peter André-t már most feldobja a tudat, hogy el fog tűnni.

Jordan-nek szintén volt egy tetoválása férje nevével a csuklóján, de a 31 éves sztár ezt kutyaharapást szőrével oldotta meg: rátetováltatott a névre egy fekete keresztet.

Elsírta magát a nők egykori bálványa!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.