Szerelmes a Szellemekkel suttogó

Felsült vőlegénnyel suttog Jennifer Love Hewitt?

Korábban valahogy nem igazán volt szerencséje a szerelemben, ám most úgy tűnik, Jennifer Love Hewittra végre rámosolygott Cupido és kilőtte apró kis nyilacskáit.

Képekben az elbűvölő Jennifer Love Hewitt képgaléria

2011.08.10 13:09ma.hu

Jennifer Love Hewittnak végre van barátja! - adták hírül örvendezve az amerikai bulvárlapok, ami nem csoda: a Szellemekkel suttogó főszereplőjének a magánélete eddig nem alakult valami fényesen. A 32 éves sztár azonban most többek szerint randizni kezdett a valóságshow-szereplő Ben Flajnikkal, aki nemrég még A Nagy Ő című műsor egyik reménykedő vőlegényjelöltje volt.

A fiatalember egészen a döntőig eljutott a műsorban, ám ott Ashley Herbert úgy döntött, kikosarazza Bent, és helyette inkább JP Rosenbaumot választja.

Jennifer és Ben (Fotó: StraitPinkie - A galériához KATT a képre!)


Jennifer, aki nagy rajongója volt a műsornak, később pedig Bennek, a Twitteren tette közzé döbbenetét a jóképű férfi vereségéért. Kicsivel később már boldogan ujjongott, amikor felfedezéste, hogy a férfi is a követői között van, és cserébe a valóságshow-ban elmaradt rózsákért, millió másikat küldött neki virtuálisan.

"Ó, Istenem, Ben elfogadta az én rózsámat!" - kiáltotta világgá a visszaigazolást követően.

Csak néhány nap kellett a döntő adásba kerülése után, augusztus 6-án a csinos színésznő repülőre ült és San Franciscóba utazott, hogy találkozzon a hoppon maradt vőlegénnyel egy sörözőben, azóta pedig láthatóan közel kerültek egymáshoz.

"Igen, Ben és Jennifer határozottan úgy tűnt, hogy randiznak" - állította egy szemtanú. "Mindent egybevetve látható, hogy Ben teljesen elégedett a második hellyel A Nagy Ő-ben" - erősítette meg egy másik forrás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.