Családon belüli erőszakért csukták le Westont

Letartóztatták Nicolas Cage fiát - egy hónap alatt már másodszor

Egy hónapon belül már másodszor tartóztatták le Nicolas Cage fiát családon belüli erőszakért, mert rátámadt a feleségére. Az agresszivitás a jelek szerint családi hagyomány.

2011.07.22 18:29ma.hu

Letartóztatták a híres színész, Nicolas Cage fiát, miután összeveszett feleségével, Nikki Williamsszel. A 20 éves heavy metal-énekes, Weston Cage ráadásul ebben a hónapban már másodszor élvezi a rendőrség gondoskodását, igaz, ezúttal egy közeli kórházban kezdték az ápolását, mert a megyei seriff hivatalnokának kiérkezése előtt saját magában is kárt tett - ezek pontos részleteiről azonban az illetékesek nem mondtak többet.

A Los Angeles-i rendőrség 50 ezer dolláros óvadékot állapított meg ellene. "Nikki most már biztonságban van tőle" - jegyezte meg az anyósa.

Fotó: Show Bizarre

A hónap elején a házaspár mindkét tagját előállították, amikor összevesztek. Akkor Weston egy üvegdarabbal összekaszabolta a saját karját és azzal fenyegetőzött, hogy leugrik az erkélyről. Az áprilisban összeházasodott pár előélete azonban egyik oldalról sem makulátlan, nemrég közösen végezték el az alkoholelvonót, a jelek szerint nem túl sikeresen.

Nikki közben első közös gyermekükkel várandós. "A letartóztatásom estéjén fogyasztottam némi alkoholt" - vallotta be utólag a TMZ-nek. "Azt hiszem, a hormonoknak köszönhetően jobbá váltam. Ez volt az egyetlen alkalom, hogy szeszesitalt ittam azóta, mióta rájöttem, hogy terhes vagyok, és már nagyon megbántam a tettem" - mondta.

A fiatal zenészben azonban láthatóan nem dolgoznak a hormonok, vagy nem úgy, mint a kismamában. A családban egyébként nem szokatlan az agresszivitás: Nicolas Cage-et is hűvösre tették egy éjszakára, amikor New Orleansban egy átmulatott éjszaka után az utcán ordítva próbálta meggyőzni nejét, hogy egy másik lakást bérelnek. Nem volt igaza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.