Az ingatlanlufi pukkant ki a sztárnál is

Rossz idők járnak: Nicolas Cage tízmillió dollárt veszített

Bruce Willis után újabb színészsztárról derül ki, hogy durva veszteség éri a három évvel ezelőtti világválság után. Csakhogy Nicolas Cage-nek nem százezrek, hanem milliók esnek ki a zsebéből.

2011.04.21 18:29ma.hu / MTI

Bruce Willis tulajdonképp még szerencsésnek is mondhatja magát, hisz - ahogy tegnap megírtuk - "csak" 360 ezer dollárt veszít a vételárhoz képest, ha a felbecsült értéken sikerül eladnia New York-i apartmanját.

Rosszabbul járt viszont Nicolas Cage, aki nem válogathatott a vevők közt, kényszerből szabadult meg Rhode Island-i villájától.

A színésznek nem ez az első ingatlanja, amit gyors tempóban adott el, az utóbbi években olyan adóterheket halmozott fel, hogy csak így tudja törleszteni hátralékait.

A több mint 2200 négyzetméter alapterületű, 12 hálószobás villát 2007-ben 15,7 millió dollárért vette meg, ám most csupán 6,2 millió dollárt kapott érte - ez forintban alig több, mint egymilliárd, a veszteség pedig 1,7 milliárd! Ám így ki tudja fizetni a legutóbbi tartozását, ami büntetésekkel együtt 128 ezer dollárra rúg.

A maradékot pedig jó, ha félreteszi, mert néhány napja ittasan kapták el az utcán, amint randalírozott és feleségével kiabált, a rendőrség egyelőre nem szabta ki a büntetést, de egy bírósági eljárás is vár még rá egy tavaly májusban elkövetett családon belüli erőszak és csendháborítás miatt.

Fotó: FilmMagic


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.