Hiába a fényűző esküvő, boldogságnak nyoma sincs

Kamu volt a boldog igen: külön nászéjszakázott a hercegi pár

Egyre több jel utal arra, hogy tényleg csak látszatesküvőt kötött Albert monacói herceg, mert újdonsült felesége, Charlene már évekkel ezelőtt elhidegült tőle. A nászéjszakát is kilométerekkel odébb töltötte.

2011.07.13 09:29ma.hu

15 kilométerre egymástól töltötték a mézesheteket Albert monacói herceg és felesége, Charlene Wittstock egykori olimpiai úszónő - legalábbis ezt állítja egy magát fel nem fedő forrás. A Daily Mail informátora azt is elárulta, hogy miközben a 33 éves ifjú asszony valóban abban a fényűző Oyster Box luxusszállodában szállt meg, amiről korábban is szó volt, addig 20 évvel idősebb férje a Durban-beli Hiltonba vonult.

A pár már csak alig egy hétig lesz Dél-Afrikában, mielőtt visszatérnek a hercegségbe és azzal egyidőben megismerik a DNS-teszt eredményét, ami az egyik fő konfliktusforrás a kapcsolatukban. Az esküvő előtt néhány nappal ugyanis Charlene fülébe jutott, hogy vőlegénye eddig ismert két zabigyerekén kívül egy újabb lehetséges csöppség került a képbe, aki ráadásul igencsak 5 éven alul van - vagyis születése csak egy félrelépés után volt lehetséges.

A teszt ezt hivatott kimutatni, hogy valóban megcsalta-e szerelmét a herceg. Charlene az esküvő hetén a palotai források szerint épp a fentiek miatt harmadszor is megkísérelt megszökni az esküvő elől (jegyességük alatt ez már korábban is előfordult).

Albert és Charlene (Fotó: connect.in)

A fényűző lakodalom aztán mégis lezajlott, bár több fotó tanúsága szerint a hercegnő számára az az igen sok minden lehetett, csak épp boldogító nem. A hírt állítólag a két szálloda szóvivői is megerősítették, és többen állítják, hogy amikor az ifjú pár hivatalos vacsorán vett részt Jacob Zuma dél-afrikai elnökkel, akkor ugyanazzal az autóval érkeztek, de távozáskor már két autót rendeltek.

A pletykákat csak megerősíti az a tény, hogy a szemtanúk szerint Charlene egész héten egy kifejezetten boldogtalan nő képét mutatta, kevés mosollyal. "Az egyetlen alkalom, amikor megmutatta ragyogó mosolyát, az volt, amikor Desmond Tutu érsek megölelte őt" - írja a Daily Mail.

Felmerültek olyan pletykák is, bár ezt a monacói udvarból hivatalosan nem erősítették meg, hogy Charlene és Albert herceg szerződést kötött egymással, miszerint az egykori olimpiai úszónő törvényes örökössel "ajándékozza meg" a férjét, és utána végleg szabadon távozhat - az eddigi két ismert gyermek, illetve a még kérdéses harmadik ugyanis semmiképp nem ülhet a trónra a házasságon kívüli születésük miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.