A DNS-teszten múlik minden

Nászút után máris elválhat a monacói herceg?

Nem merik nyilvánosságra hozni egy apasági teszt eredményét Monacóban, amíg vissza nem tér nászútjáról az ifjú pár, mert félő, hogy az eredmény ismeretében a feleség Dél-Afrikában maradna.

2011.07.05 18:29ma.hu

Háromszor már megpróbált az esküvő előtt megszökni, ezért Monaco hercegi udvarában nem mernek kockáztatni, Charlene hercegnővel csak a nászútról hazatérve közlik egy DNS-vizsgálat eredményét.

A 33 éves újdonsült feleség hitvesét, Albert herceget ugyanis egy nő azzal gyanúsította meg, hogy kapcsolatuk kezdeti szakaszában megcsalta Charlene Wittstockot és az eddig ismertté vált két gyermekén kívül egy harmadikat is nemzett.

A DNS-mintákat már a nászút előtt levették, ám mivel a menyasszony többször is megingott az esküvő előtt és szülőhazájába, Dél-Afrikába próbált szökni, az udvar illetékesei jobbnak látták, ha az eredményt csak akkor ismertetik vele, amikor már biztonságban visszaérkeztek - és persze együtt, mindketten.

Albert és Charlene (Fotó: connect.in)

Charlene legutóbb alig egy héttel az esküvő előtt készült elutazni, legalábbis egyes meg nem erősített hírek szerint, ekkor mindössze annyit mondott egy bennfentes, hogy a menyasszony szembesült férje nem is annyira makulátlan előéletével.

A pletyka csak azért volt különös, mert azt már korábban is tudni lehetett - és nyilván ez Charlene előtt sem volt titok -, hogy a most 53 éves Albertnek van egy 19 éves Jázmin nevű lánya, akit az amerikai ingatlanügynök, Tamara Rotola szült neki, valamint hat évvel ezelőtt látott napvilágot Nicole Coste togói légikisasszony fia, Alexander.

Charlene azt még valahogy megemésztette, hogy újdonsült férje két házasságon kívüli gyermeknek is az apja, de tudni akarja, hogy kapcsolatuk alatt is folytatta-e kiruccanásait más nőkhöz. Amennyiben a DNS-teszt beigazolja, hogy az 5 évnél fiatalabb fiú valóban az ő vére, valószínűleg ez lesz a világ legrövidebb uralkodói frigye.

Az öröklési rendet persze mindez nem befolyásolja, akár két, akár három (egyes hírek szerint négy) gyermeke született már Albert hercegnek: a törvény szerint a házasságban született gyermek mindenképp megelőzi a többi "trónkövetelőt".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.