Folyton szűkös melltartót hord az ex-Spice girl

No de Geri! Ez már tényleg túlzás...!

Geri Halliwell-t a jelek szerint nem zavarja, hogy mostanság túl sok kilógó mellbimbós fotó jelent meg róla - továbbra is ragaszkodik szűkös melltartóihoz.

2011.07.07 06:29ma.hu

Nem tanul hibáiból az egykori vadóc Spice girl - Geri Halliwell-t az utóbbi időben főként kínos fotókon láthattuk, amelyeken kivétel nélkül kilógott valamije valamiből.

A kétségtelenül szép alakú énekesnő remek formában van, és kislánya születése óta még inkább odafigyel a vonalaira.

Annál kevésbé azonban az öltözködésére! Nem tudni például, miért erőlteti állandóan a saját méreténél szemmel láthatóan kisebb bikinifelsőket, amelyekkel már nem először jár rosszul.

Hol a fél keble ugrik ki a melltartóból, hol a mellbimbója, a szardíniai kiruccanásán készült lesifotókra is az utóbbi eset igaz.

Geri Halliwell-t a kedvesével kapták lencsevégre, no meg telefonálás közben, melynek során annyira elmerült a beszélgetésben, hogy nem vette észre a nyilvánvaló bakit: virágos bikinifelsőjéből szép lassan mindkét mellbimbója kikandikált!

Nos, ezek után talán megbocsátható, ha valaki mostanság észre sem veszi Geri gyönyörűen kidolgozott hasát...

Újrakezdi Geri Halliwell?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.