Marilyn Monroe-i volt az énekesnő pillanata

Pikáns fotó: Bugyit villantott Geri Halliwell

Nem mindenki örül az enyhe tavaszi szellőnek, főleg, ha nőnemű az illető és nem elég hosszú szoknya van rajta. A férfiak annál jobban örülnek az ilyen elcsípett pillanatoknak!

Felkapta a szél Geri Halliwell szoknyáját képgaléria

2011.05.16 15:38ma.hu
Fotó: eroteme.co.uk (További képek a galériában)

"Geri Halliwell Marilyn-pillanata" - ettől a címtől harsognak a külföldi online újságok, ami egyáltalán nem csoda, az a bizonyos pillanat valóban mindenkinek a 60-as évek szőke szexszimbólumát idézi fel.

Ki ne emlékezne a legendás szoknyás videóra, amikor Marilyn Monroe megpróbálja felvenni a harcot a szoknyája alá kapó huzattal, de végül alulmarad a csatában!

Hasonló jelenetet szenvedett el a minap az ex-Spice Girl, Geri Halliwell, amikor szomszédaival beszélgetve váratlanul egy pajkos tavaszi szellő bebújt a szoknyája alá és fellibbentette azt. Arra viszont ő sem számított, hogy még ilyenkor is éber fotósok figyelik őt, el is kattant néhány kép, így Gerinek a végére már nem jutott eszébe jobb, mint egy vakító mosolyt küldeni a kamera felé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.