Michelle nem boldog és elköltözött férjétől

Durva: Válságban Obama és felesége házassága?

"Válni készül Michelle Obama" - adta hírül szerdán az egyik amerikai bulvárlap nem másutt, mint a címlapján, és erre állítólag maga a First Lady adta a bizonyítékot egy interjúban.

2011.06.30 12:29ma.hu

Michelle Obama nem boldog! Legalábbis ezt állítja az amerikai Globe magazin, amely szerint a First Lady úgy döntött, elege van férjéből, már csomagol a lányaival együtt és Chicagóba készül költözni.

"El akarja hagyni a Fehér Házat és a férjét is" - nyilatkozta a lapnak egy magát megnevezni nem kívánó forrás. Egyes hírek szerint ennek az lehet az oka - már ha elfogadjuk a fenti állítás valóságtartalmát -, hogy míg korábban egy újabb közös gyermekről beszéltek több nyilvános megjelenéskor is, a kérdés mégis alapvető konfliktusokat gerjeszt Barack Obama és neje között.

A Globe-nak nyilatkozó forrás szerint ugyanis a nyilvános nyilatkozatokkal ellentétben Michelle mereven elutasítja az újabb szülés lehetőségét, amivel összetörte az amerikai elnök szívét.

"Pá, édes!"? (Fotó: The Swamp)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.