A terhesség sem indokol ekkora hízást

Durva fotó: Bálnává hízott az egykori Baywatch-szépség

A 90-es évek elején még elbűvölve csodáltuk az akkor alig 45 kilós Nicole Eggert formás idomait, amit a jól ismert piros úszódressz csak még vonzóbbá tett - de hol van már az egykori csábító szépség!

2011.06.29 18:29ma.hu

Ijesztő méreteket öltött Nicole Eggert, a Baywatch egykori gyönyörű és formás vízimentője - persze ahogy mondani szokták, a kerek is egy forma, ez viszont nem változtat azon a tényen, hogy a színésznő brutálisan elhízott.

A bajok persze nem most kezdődtek, a valamikor 45 kilós, mondhatni: pehelysúlyú szépség édesapja halálakor zuhant össze annyira lelkileg, hogy étkezési zavarai alakultak ki és rohamos hízásnak indult. Akkoriban több fotósorozat is megjelent róla, amint a hurkái ellenére bikiniben vonult a tengerpartra, de a mostani kinézetéhez képest még az is bombaforma volt!

Mentségére legyen szólva: egy hónap múlva várja második gyermekét, ami azért jelentősen ront az amúgy is dús idomain, barátai csak abban bíznak, hogy meg tudja ismételni ugyanazt a látványos fogyást, amit a depressziójából kilábalva egyszer már megcsinált bő egy éve.

Igaz, akkor egy sztárokat lefogyasztó show is a segítségére volt, ám a hírek szerint nem volt elegendő a műsoridő: a valódi életmódváltás elmaradt, így a show végeztével újra elkezdtek felfele kúszni a makacs párnák.

Hogy a szülés után mennyiben tér vissza egykori vonzó külsejéhez, még nem tudni, de a rokonok nagyon drukkolnak neki - nos, majd meglátjuk!

Nicole Eggert - egykor és most


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.