Szerelmi háromszögbe keveredett a díva

A Westend árulója lett Kristin Scott Thomas

Visszatér Londonba Kristin Scott Thomas, a Párizsban élő világhírű brit színésznő, aki újra szerepet vállalt a Westenden, Harold Pinter Árulás című művében játszik.

2011.05.31 09:21MTI

Az 1978-ban született darab legújabb feldolgozásának hivatalos bemutatóját június 16-án tartják, az Árulást augusztus 20-ig láthatja a londoni színházközönség - írta internetes kiadásában az ABC című spanyol lap (www.abc.es).

A többek közt Az angol beteg és a Gosford Park című filmből ismert színésznő Douglas Henshall és Ben Miles oldalán játszik a Nobel-díjas író darabjában.

A produkció rendezője Ian Rickson, aki már Csehov A sirály című művének feldolgozásában is dirigálta a színésznőt. Rickson 2006-ban magát Harold Pintert is vezényelte Samuel Beckett egyik darabjában, az Utolsó tekercs című munkában.

Az Árulás egy szerelmi háromszög története, összesen kilenc évet ölel fel, alapja pedig az a kapcsolat, amely az írót Joan Bakewell bemondóhoz fűzte az 1960-as években.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.