Összehozzák a fiatalokat egy táncra

Hip-hoppal köszönti Európát ezer fiatal

A tervek szerint tánccal köszönti karácsony előtt ezer fiatal Európát csütörtök délután Dombóvár központjában; az akció interneten is látható lesz.

2010.12.15 09:00MTI

Az attrakciót a Hunyadi téren rendezik, amelyet délután három órakor öt percre lezárnak a forgalom elől.

A fiatalok a dombóvári hip-hop tánccsoport felhívására csatlakozhatnak a közös tánchoz, amely maga is egy hip-hop jellegű koreográfiára épül - mondta az MTI-nek Bölöny Erika szervező.

Eddig ötszázan jelentkeztek, és vannak érdeklődők, akik szívesen beállnak majd közéjük.

Az esemény egy villámcsődülethez lesz hasonló; nem érdekes, hogy ismerik-e a tánclépéseket, elég, ha a csoport egy tagja tudja, a többiek pedig bekapcsolódhatnak - tette hozzá. A látványosnak ígérkező produkciót öt kamerával rögzítik, és internetes videomegosztó portálokon teszik közzé.

A szervező a program céljáról azt mondta: "Szeretnénk összehozni a fiatalokat egy táncra, erősíteni a közösséghez való tartozásukat, aminek jelenleg híján vagyunk".

Bölöny Erika hozzáfűzte: egyúttal mozgalmat is szeretnénk indítani, reményeik szerint más városok is bekapcsolódnak majd az évente egyszer, karácsony előtt rendezendő nagyszabású táncprogramba.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.