Gergye Krisztián Társulata bemutatja

Zaccjósda: bábszínház felnőtteknek

Ma valami olyan dolog történik, ami az Ön számára rendeltetett. Mindez a sors akarata. Lehet ez egészen kis esemény, de lehet olyan is, ami hosszú távon átrendezi az életét. Ön most a Sorsát éli, ha akarja, ha nem.

2010.12.01 08:30ma.hu

A ZACCJÓSDA háziasszonya a szent és profán – pap(nő) és bolond, ősanya és jósnő, mester(asszony) és tanítvány, aktor és rezonőr – szerep kettősségében feltűnő Tárnok Marica, aki végigkalauzolja a közönséget egy sajátos beavatás-szertartáson.

Feltárul előttük egy elsőre azonosítatlan objektumokat és tárgyakat rejtő kiállítás, amely önmagában is képzőművészeti értéket képviselő installáció.

Miközben tudatos élvezői és tudattalan alkotói vagyunk az építménynek, a szereplők mozaikosan kibomló történetei allegorikus sorstörténeteket idéznek elénk.

A ZACCJÓSDA így a keleti tanításokhoz hasonló „jóslat-élménnyel“ ajándékozza meg a nézőt.

Tárnok Marica és Gergye Krisztián Társulata bemutatja:
ZACCJÓSDA
- bábszínház felnőtteknek

- PREMIER: 2010. december 11-12. 20h, SIRÁLY

Rendezés és koreográfia: Tárnok Marica és Gergye Krisztián

Felnőtt-foglalkoztató, tárgyimitátor és az est radiátora: Tárnok Marica

Kiszolgáltatott felszolgáltató, bábidomár: Frigy Ádám vagy Gergye Krisztián Bábtervezés és kivitelezés: Tárnok Marica, Béres Móni
Jelmez, kellék, látvány: Béres Móni Videó: Lenz Tünde
Produkciós menedzser: Trifonov Dóra
Pszichológus konzultáns: Csigó Katalin
Smink, maszk: Károlyi Balázs

Tetthely: SIRÁLY

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.