Elbocsátják Arquettet

Nem látta előre: a Facebookon végezték ki a Médiumot

A Facebook közösségi portálon erősítette meg Glenn Gordon Caron producer, hogy hat évad után véget ér a Médium című, Magyarországon is vetített amerikai televíziós sorozat.

2010.11.23 08:56MTI

A hír "igaz, Allison Dubois január 21-én álmodja utolsó álmát" - írta az amerikai vetítés időpontjára utalva a Patricia Arquette főszereplésével készülő sorozat atyja.

Caron azt is megosztotta a népszerű portálon, hogy a természetfeletti képességekkel rendelkező főszereplőnő családja sorsába nyer bepillantást a befejező epizódban.


Az Egyesült Államokban 2005-ben kezdték vetíteni a szériát, amelynek végéről már hetek óta keringtek pletykák, mert az NBC csatorna jelentősen lerövidítette az aktuális évadot.

A sorozatban Arquette egy olyan családanyát alakít, aki múlt- vagy jövőbeli eseményekről álmodik, és képes kapcsolatban lépni a halottakkal. A főszereplő karakter az ügyészi hivatal munkáját segíti az álmaiban látottak megfejtésével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.