R.E.M.-re sír a legtöbb pasi

Könnyfakasztó slágerek, azaz mire sír a férfi?

A PRS For Music nevű szerzői jogi szervezet felmérést készített arról, hogy melyek azok a popdalok, amelyek leginkább sírásra késztetik a felnőtt férfiakat. Az R.E.M. slágere győzött.

2010.10.04 12:45ma.hu

A PRS For Music a felmérés során több mint 1700 férfit kérdezett meg arról, hogy mely dalokat találják a legmeghatóbbnak.

A győztes az R.E.M. Everybody Hurts című klasszikusa lett, megelőzve Eric Clapton és Leonard Cohen egy-egy szerzeményét.

"Ebből a felmérésből kiderül, hogy a jól megírt könnyfakasztó sláger az, amelyhez az embereket személyes kapcsolat fűz, együtt éreznek a mondanivalójával. Ez a lírikus kötődés érzelmileg mélyen gyökerezik, és képes meghatni a legerősebb férfiakat is"
- mondta a PRS For Music elnöke.

Könnyfakasztó slágerek férfiaknak TOP 10:

1. Everybody Hurts – REM

2. Tears in Heaven – Eric Clapton

3. Hallelujah – Leonard Cohen

4. Nothing Compares 2 U – Sinead O'Connor

5. With or Without You – U2

6. Drugs Don't Work – The Verve

7. Candle In The Wind – Elton John

8. Streets of Philadelphia – Bruce Springsteen

9. Unchained Melody – Todd Duncan

10. Angels – Robbie Williams

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.