Újra itt a Borszerda

Testes fehér és könnyű vörös: ma este olcsón beborozhatunk!

Szeptember 29-én ismét Borszerdát tartanak Magyarország éttermeiben. Az akcióban részt vevő vendéglátóhelyek, továbbá egyes kis- és nagykereskedések újra féláron kínálják a magyar borokat. Az őszi Borszerda a testes fehérborokról és a könnyű vörösekről szól.

2010.09.29 13:55ma.hu

Ma, borszűrő Szent Mihály napján ismét Borszerdát tartanak országszerte. A Közösségi Bormarketing Alap kampányához csatlakozó éttermek a mai napon féláron kínálják az itallapjukon szereplő magyar borokat ebéd- és vacsoravendégeiknek. A szervezők ismét megrendezték a menüversenyt, az ételsorokat a www.borszerda.hu nyújthatták be a séfek, az étteremvezetők.

Szent Mihály napján a testes fehér- és a könnyű vörösborok a főszereplők. Az éttermeket is arra kértük, hogy rögzített áron kínált borszerdai menüiket ezek köré az italok köré tervezzék” – mondta Oláh László, a Közösségi Bormarketing Kft. vezetője.

A menüversenyt a zsűri döntése alapján ezúttal a budapesti Vörös Postakocsi nyerte.


Borszerdán nemcsak az éttermek, hanem egyes kis- és nagykereskedések is kedvezménnyel árusítják boraikat a vásárlóknak. A borszerdai hírek folyamatosan olvashatók a www.borszerda.hu honlapon. Itt lehet tájékozódni a részt vevő kereskedésekről és éttermekről, az alkalmi menükről, s asztalfoglalásra is mód nyílik.

„Szeretettel látjuk a vendégeket Magyarország több száz éttermében – mondta Oláh László.

– Az elkötelezett borszerdázók pedig már most beírhatják naptárukba az idei utolsó Borszerda időpontját, november 10-ét, amikor az újborok lesznek terítéken, s az ünnepekre szánt borok kiválasztására is mód nyílik” – tette hozzá a szakember.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.