Konspiráció, szerelem, hatalom

Frei Tamás kalandregénye: A Megmentő

Konspiráció, szerelem, hatalom, pénz, tündöklés és leszámolás - Frei Tamás kalandregénye új műfajt képvisel a magyar könyvpiacon. Igazi újdonság!

2010.09.28 10:15ma.hu

A napjainkban játszódó kőkemény thriller kitalált szereplőkkel, de valós helyszínekre röpíti el az olvasókat. A könyv izgalmas utazás egy szövevényes összeesküvés kulisszái mögé.

Oligarchák, miniszterelnökök, exlégiósok, Londonban élő magyar modellek és párizsi kémek a főszereplői a Teherántól Budapesten át egészen a francia fővárosig ívelő történetnek.

Magyarország titkai egy bennfentes szemével!

Élvezd ki és értsd meg, de aztán éld is túl! "Frei regénye konspirációs thriller, napjainkban, több kontinensen játszódik, a történet a gázbiznisz körüli hatalmi játszmákban, a politikában és a bűnözésben gyökerezik.

A szerző igencsak alapos: találkozott a műfaj néhány nyugati nagyágyújával, és kifaggatta őket a cselekményszövés szakmai rejtelmeiről.

Frei Tamás, mint ahogy ez a nagyokhoz illik, mindig delivers, azaz szállít leteszi az asztalra azt, amit akarunk: egy nagyszerűen érdekes, tartalmas anyagot, mindvégig érdekes marad, mert olyan tájakra repít, olyan emberek közé, akiket valószínűleg mi magunk sohasem fogunk felkeresni.

Aki nézte a Frei Dosszié sorozatot a tévében, annak nem lesz meglepő a helyszín, a témaválasztás, a szereplők sora, hiszen Frei Tamás a könyvében ugyanazokra a tájakra viszi el az olvasót, ahová elrepítette a nézőit is. Igazi érzelmekről, félelmekről, gondokról, sok-sok kultúráról, távoli tájakról és komoly háttérmunkáról szól a könyv.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.