"Nálunk direkt rányitják az ajtót a motorosra"

Frei Tamás: Nem hiszem, hogy ez miniszterelnök-függő lenne!

A televíziós műsorvezető egy érdekes történetet mesélt, melyben összehasonlította a hazai és a külföldi mentalitást - Frei Tamás szerint nagyon sarkalatos az ellentét például a magyar, a francia és olasz vezetési kultúra közt.

2010.01.22 12:30Tabu tv

Frei Tamás egészen kis kora óta jár külföldre, nagyon sok nyelvet beszél, és nagyon élvezi, hogy mindenki másmilyen.

"Az arányokon még változtatnék Magyarországon. Szeretném, ha több nyitott és szemlélődő ember élne itt, de ezen senki sem tud változtatni. Mi ide születtünk, erre szocializálódunk, ezen lökdösődünk..." - meséli a tabutv.hu riporterének Frei Tamás, aki az internetes sztártévé videójában a magyar és az olasz mentalitást hasonlította össze.

Frei gyakran jár Olaszországban és Franciaországban, ahol rendszerint kismotorral közlekedik, így saját bőrén tapasztalta, hogy a hazai és ottani közlekedés közt megdöbbentően nagy különbségek vannak!

"Amikor ott valaki a piros lámpánál az első kocsi lenne, akkor nem megy a vonalig, hanem egy kocsi távolságot majdnem tart, mert tudja, hogy a piros lámpa alatt a kismotorosok majd mind elmennek a sor mellett, és majd ott begyűlnek" - mondta el a tabutv.hu internetes videójában Frei Tamás, aki szerint ezzel szemben Magyarországon direkt rányitják az autó ajtaját a kismotorosokra és szitkozódnak is velük.

"Ki tud ezen változatni?! A levegő, a pálmafa, a nap, az elmúlt ötszáz év?! Nem hiszem, hogy miniszterelnök-függő lenne ez!"
- tette hozzá a tabutv.hu riportjában Frei, aki egyébként eddig még egyetlen országban sem csalódott, ahol járt.

Kiakadt Frei Tamás!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.