A Győri Balett előadása is látható

Közeleg a keszthelyi táncpanoráma

Az október 14-16. között nyolcadik alkalommal megrendezendő fesztiválon a Duna Művészegyüttes, a Győri Balett, valamint Kulik Johanna, Santiago Maciel és Josip Bartulovic előadásai láthatók.

2010.09.21 19:15ma.hu

A Keszthelyi Táncpanoráma, a térség első táncművészeti fesztiválja, 2002-ben a Nemzeti Táncszínház, a Magyar Táncművészek Szövetsége, valamint az akkor újonnan megnyílt Balaton Kongresszusi Központ és Színház összefogásával született meg.

A pozitív közönség és szakmai fogadtatás megerősítette a szervezőket abban, hogy a fesztivál jó kezdeményezés, s Keszthely városának és környékének jelentős kulturális eseményévé válhat.

A fesztivál fő célközönsége egyfelől a Keszthelyen és környékén élők, akiknek így nem kell elutazniuk, hogy egy-egy nevesebb együttes előadását megtekinthessék, másfelől pedig az utószezon nyaralóközönségét szeretnék megszólítani.

A fesztivál minden évben a táncművészet több stílusát vonultatja fel - a hazai hivatásos táncegyüttesek előadásában.

Az október 14-16. között nyolcadik alkalommal megrendezendő fesztiválon a Duna Művészegyüttes, a Győri Balett valamint Kulik Johanna, Santiago Maciel és Josip Bartulovic előadásai láthatók.

Részletes program

október 14.

14.00 óra Hamupipőke

A Duna Művészegyüttes előadása gyermekeknek

október 14.

19.00 óra Aranyág

A Duna Művészegyüttes előadása

október 15.

19.00 óra Colores del Tango Kulik Johanna, Santiago Maciel, Josip Bartulovic és a Pesti Tangózenekar (az előadás után tánctanítás)

október 16.

9.00 óra A halál és a lányka / Kakas Győri Balett

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.