Október végén jelenik meg

Tom Waits 30 évének fotói könyvben

Október végén jelenik meg a Waits/Corbijn - Photographs 1977-2010 című könyv, amely Tom Waits arcait mutatja meg az elmúlt bő három évtizedben a neves fotós, Anton Corbijn kameráján keresztül.

2010.09.08 11:27ma.hu
Maga a könyv

A rendezőként és fotósként is méltán világhírű Anton Corbijn még a hetvenes években kezdett el közösen dolgozni Tom Waits-cel, és az évtizedekig tartó munka eredményeként néhány évvel ezelőtt bejelentették az énekes-színészről készült könyv megjelenését.

A kiadvány azonban éveket csúszott, és az eredetileg tervezett megjelenéshez képest három év késéssel, október végén kerül piacra.

A kiadvány közben újabb portrékkal bővült, immár 33 év Tom Waits-fotóira tesznek szert azok, akik befektetnek a 220 oldalas könyvbe, és Corbijn képei mellett más érdekességek is bekerültek a kötetbe.

A 48 oldalas mellékletben Tom Waits szövegei, és saját képei is a könyv tartalmát képezik, míg Corbijn mintegy 200 fényképpel járult hozzá a megjelenéshez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.