Hol diszkósabb, hol visszafogottabb elektropop

Robyn Carlsson második idei lemeze is megérkezett!

Robin Carlsson júniusban jelentette meg a 2010-re tervezett három albuma közül az elsőt, Body Talk Pt. 1 címmel. A lemez tartalmazott egy igazi sikerdalt a Dancing On My Own személyében.

2010.08.31 17:45ma.hu

Volt a lemezen közös szám a Röyksoppal, meg egy műanyag dancehall szám Diplóval, és különböző hangulatokban próbálta elkapni Robynt, ám mégis az egész lemeznek volt egyfajta sötét alaptónusa, még a vidám Dance Hall Queen ellenére is.

A tudatos popsztár mai mintaképe, Robyn azt ígérte, mindhárom lemez más lesz. A legfontosabb különbség a Testbeszéd első részéhez képest a lemez egységessége: itt az egy számban vendégeskedő Snoop Doggon kívül nincs más Robynon kívül, akinek az összes dalban a világsztárokkal is dolgozó Klas Åhlund a szerzőtársa és producere.

A lemezre az utolsó, kizárólag szimfonikus kísérettel felvett Indestructable kivételével viszonylag hasonló zenei világ a jellemző: hol diszkósabb, hol visszafogottabb elektropop.

Az előző lemezen akusztikus verzióban hallható Hang With Me itt kap egy arpeggiós szinti-kíséretet, és én inkább már nem is mondok semmit a slágerpotenciáljára vonatkozóan.

Szóval ezen a lemezen nem a deprimált és magányos Robynt hallhatjuk, hanem a klubistennőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.