Egy nő csak romantikus regényeket olvashat?

Mark Wander második könyve: A bosszú kötelez

Ki mondta, hogy egy nő csak romantikus regényeket olvashat? Ajánlunk egy izgalmasabbat! Ez Mark Wander második könyve, mely krimi lévén egy igen sejtelmes címet kapott. Ez pedig: "A bosszú kötelez".

2010.08.30 18:45ma.hu

Adott egy Jersey City-i nyomozó, Rendel McNail, akinek feleségét 33 késszúrással ölték meg. Az azonban sosem derült ki, hogy miért.

Egyszer csak, évekkel később azonban egy sorozatgyilkos tűnik fel a városban, aki áldozataival szintén 33 késszúrással végez.

No, és kinek kell elkapnia?

Hát persze, hogy Rendel nyomozónak. A régi sebek felszakadnak, az igazságra lassan fény derül. Rendelnek pedig lassan szembesülnie kell azzal a ténnyel, hogy a borzalmak kiváltója valójában ő maga.

A szerző, Mark Wander fiatal kora – és meglepő sármja ellenére – egy tartalmilag fantasztikusan új, ám szerkezetileg régimódi bűnügyi regényt alkotott meg.

A több szálon futó cselekmények ellenére is folyamatosan, kavarodás nélkül izgulhatjuk végig a könyv történetét. Szerelem, barátság, átfonódások és hatalmas csavarok jellemzik a történet minden oldalát.

És Mark Wander a fantasztikus alkotása mellett még a nőkre is tudott gondolni! Hiszen, mint mondta, a könyvét akkora méretben adatta ki, hogy az egy közepes méretű női táskában is elférjen.

Ugye, milyen figyelmes…?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.