A tökéletes méreg tele bűnügyekkel

Megérkezett Amanda Quick új regénye

Íme Amanda Quick új regénye, A tökéletes méreg, amelyből nem hiányzik sem bűnügy, sem romantika. Ez a könyv ismét mindenkit magával ragad.

2010.08.24 12:30ma.hu

A tökéletes méreg egy izgalmakban gazdag regény, amiből nem hiányzik sem bűnügy, sem az összezavart szálak, de a romantikusak sem. A végére azonban minden összeáll, s ha este elkezded olvasni, reggelre már meg is tudsz mindent.

Már csak azért is, mert ha egy Amanda Quick könyvbe kezdesz, aznap tuti nem alszol!

Lucinda Bromley nem csupán kiváló botanikus, de természetfeletti képességeivel megérez és azonosítani tud mindenfajta mérget.

Különleges tudását a rendőrség is gyakran igénybe veszi. Éppen egy újabb gyilkosság felderítésében segédkezik, amikor rájön, hogy az áldozat halálát okozó szert abból a ritka növényből készítették, amit nemrégen tőle loptak el.

Felfedezéséről azonban bölcsen hallgat a rendőrség előtt, inkább megbíz egy magándetektívet a tolvaj kézre kerítésével.

Caleb Jones vaslogikával és hadvezéreket meghazudtoló stratégiai érzékkel old meg minden rejtélyes ügyet, de igazán eredményes nyomozóvá spirituális képességei teszik.

A férfi vállalja, hogy segít Lucindának megtalálni a tolvajt, ám hamarosan egy szövevényes összeesküvés kellős közepén találja magát. És miközben hátborzongató veszélyek leselkednek rá, mindenre elszánt gonosztevőkkel csatázik, még önnön nyugtalanító démonaival is meg kell küzdenie.

És persze azzal a számára eddig ismeretlen, forró szenvedéllyel, amit Lucinda ébreszt benne…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.