Első nap több mint 24 ezer belépő kelt el

Jegyeladási rekord a Metropolitan Operában

Minden korábbi jegyeladási rekordot megdöntve 2,6 millió dollár értékben adott el a hamarosan kezdődő évadra szóló belépőket a New York-i Metropolitan Opera. A pénztárak vasárnap kezdték árusítani a jegyeket, már aznap több mint 24 ezer belépő kelt el.

2010.08.18 14:30MTI

A 2,6 millió dolláros jegybevétel százezer dollárral fejeli meg a tavalyi eladásokat. Az operaház a nagy érdeklődés ellenére a gazdasági válság miatt komoly pénzügyi gondokkal küzd.

A világhírű intézmény szeptember 27-én Richard Wagner A Rajna kincse című művével kezdi az új évadot. A darabot a kanadai Robert Lepage rendezi, a főszerepekben Bryn Terfel és Stephanie Blythe lesz látható.

A Metropolitan több mint két évtizede nem újította fel ezt az operát, most azonban új köntösben kerül a nézők elé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.