Fotópályázat Én és a kampány címmel

Lopózz bármely politikus mögé és kattints!

Lopózz bármely politikus mögé és kattints! A Transparency International Magyarország a www.kepmutatas.hu oldalon fotópályázatot hirdet, "Én és a kampány" címmel.

2010.08.17 10:10ma.hu

Készíts olyan képet, amin te és egy politikus szerepel bármilyen helyzetben. Ereszd el a fantáziádat és legyél bátor! (Végszükség esetén Photoshop is megengedett.)

Tipp: lopózz bármely politikus mögé egy kampányrendezvényen és kattints! Külön díjazzuk azokat az akciókat, amikor a honlapról letölthető képmutatás.hu matricák a képen bármilyen formában megjelennek.

Töltsd fel képed a www.kepmutatas.hu oldalon és nyerj! Ha a te fotód kapja a legtöbb szavazatot, akkor tiéd a 2 db U2 koncertjegy. A koncert ideje és helyszíne: 2010. 10.08. Róma, Stadio Olimpico.

A versenyen nem indulhatnak a Transparency International Magyarország munkatársai, hozzátartozói, tanácsadói, kuratóriumának tagjai és önkéntesei.

Valamint nem pályázhatnak a www.kepmutatas.hu oldal készítői, és a Kampánymonitor projekt segítői, támogatói.

A szavazás lezárásának ideje 2010. október 3 éjfél. Megengedett file formátumok: jpg, png, gif. Maximális méret: 2Mb.

További részletekért látogass el a www.kepmutatas.hu oldalra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.