Cserháti Zsuzsa és Máté Péter ma is népszerűek

Emlékkoncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

A hazai pop emlékkönyvben nem kevesen vannak, akiknek dalai generációról generációra szállnak. Cserháti Zsuzsa és Máté Péter ma ugyanúgy képesek megszólítani minket, ahogy pár évtizeddel ezelőtt.

2010.08.03 12:10ma.hu

Lehet az bármilyen vidéki zenés tehetségkutató "Ki mit tud?", vagy épp a következő esztendők nagybetűs popsztárjai után kajtató, legendagyártó országos show, Máté Péter és Cserháti Zsuzsa dalai időről időre felbukkannak a jelöltek a repertoárjában.

Hogy miért is?

Talán mert ezek a számok időtlenek, és a legjobb értelemben vett slágerek, olyan dalok, melyek ma már ugyanúgy hozzátartoznak közös tudatalattinkhoz, mint a csárdás ritmusa.

A két tragikus sorsú előadó számait ezúttal olyan színésznők, színészek és énekesek elevenítik fel, mint Tabáni István, Gáspár Laci, Csonka András, Tóth Gabi, Janza Kata, Fehér Adrienn, Fésüs Nelly, Brasch Bence és Szomor György.

Az áthangszerelt, de az eredeti kísérőzenekarral előadott darabok között minden bizonnyal elhangzik majd a Most élsz, a Zene nélkül mit érek én, az Elmegyek, a Különös Szilveszter, Boldogság, gyere haza vagy épp a Száguldás Porsche szerelem.

Emlékkoncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon
Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2010. augusztus 25., 20 óra

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.