"Mint a végtelen juhbeles virslik"

Beindult a Kispál és a Blog

"Mint a végtelen juhbeles virslik esetében: egyik húzza magával a másikát." - írja Lackfi János költő Lovasi verseléséről, és mások másról, de mindenképpen a Kispálról.

2010.07.28 17:07ma.hu

Nemcsak a Kispál és a Borz népes rajongótábora készül nagy erőkkel augusztus 9-ére, amikor a Sziget Nagyszínpadán egy egyedi megakoncert keretében elbúcsúzik közönségétől Lovasi András és zenekara, hanem a rangos esemény híres hazai írókat, költőket, zenészeket és újságírokat is megmozgatott, akik az egyik legkedveltebb magyar együttesről szóló gondolataikat az enkispalom.blog.hu weboldalon osztják meg az érdeklődőkkel.

Látogassatok el az enkispalom.blog.hu-ra, ha kiváncsiak vagytok rá, mit gondolnak a magyar közélet népszerű figurái a Kispál és a Borzról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.