"Celebkemping" az EFOTT-on

EFOTT Orfűn: Ákos, Kispál és a Borz, celebkemping

Ákos, a Kispál és a Borz, a Tankcsapda és a Quimby is fellép az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT), amelyet július 13-18. között tartanak a Pécs melletti Orfűn, ahol a különlegességet idén a "celebkemping" jelenti majd.

2010.05.12 14:24MTI

Magyarország legnagyobb hallgatói buliját 1976 óta rendezik meg évről évre más helyszínen.

Az első ugyancsak Pécs mellett (Abaligeten) volt, az elmúlt három évben Debrecenben, Dunaújvárosban és Baján tartották meg a találkozót; a tavalyin 64 ezren szórakoztak, ami látogatottsági rekord volt.

A pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) rendezvénysorozathoz kapcsolódó idei orfűi találkozó Ákos koncertjével kezdődik, látható és hallható lesz a Tankcsapda, a Quimby, az idén búcsúzó Kispál és a Borz, a 30Y, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Bëlga, az Irie Maffia, a Colorstar, a Balkan Fanatik, a Napra, a Zagar, az Anima Sound System.

A táncdalsátorban ad koncertet mások mellett Csepregi Éva, Kovács Kati, a Napoleon Boulevard, Szandi és Komár László.

Utóbbi két előadó a "celebvilág" képviseletében jelen volt az EFOTT-ot beharangozó szerdai budapesti sajtótájékoztatón is, a műsorvezető Dévényi Tibor, Benkő Dániel, Aigner Szilárd, Karda Bea, Vad Kati, Hajas László, a Zanzibár együttes és Sári Éva társaságában.

Idén ugyanis "celebkemping" is lesz az EFOTT-on: a fesztiválra érkező hírességek közösen állítanak majd sátrat, a felsőoktatási intézmények versenyét pedig az nyeri, amelyik több "celebet" állít maga mellé és hív meg a rendezvényre.

Az EFOTT előtt egy nappal lép fel a pécsi Expo Center szabadtéri színpadán Seal, aki az idei EKF-program sztárfellépője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.